Foccaccia Sun-Maidin tapaan

Uunituoreen leivän tuoksua ei voi vastustaa, kokeile syntisen ihanaa foccacciaa rusinoilla!

Helppo

Valmistusaineet

  • 1 pkt tuorehiivaa
  • 4 dl vettä
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl suolaa
  • ½ dl rusinoita
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen
  2. Lisää jauhot, suola ja oliiviöljy
  3. Vaivaa taikinaa kymmenen minuuttia ja jätä se lepäämään puoleksi tunniksi
  4. Painele taikina öljyttyyn vuokaan tasaisesti ja anna sen kohota 20 minuuttia
  5. Levitä pilkottu kesäkurpitsa, rusinat, oliivit ja tilkka öljyä taikinan päälle ja painele täytteitä taikinan sisään
  6. Anna kohota vielä hetken ja ripottele päälle sormisuolaa
  7. Paista focaccia 225 asteisessa uunissa 25 – 30 minuuttia

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.