Jäädyke

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Rommirusinajäädykettä on hyvä olla aina varalla pakastimessa. Makeannälän yllättäessä tai lisukkeeksi vaikka suklaakakun päälle.

Valmistusaineet

2 dl maustamatonta jogurttia
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl rusinoita
2 rkl vahvaa kahvia
2 rkl tummaa rommia

Valmistusohje

  1. Erottele kananmunankeltuaiset ja -valkuaiset
  2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
  3. Lisää jogurtti, rusinat, kahvi, rommi ja sekoita varovaisesti
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi
  6. Yhdistä molemmat vaahdot jogurtin sekaan kevyesti nostellen
  7. Laita seos jäädykevuokaan ja pakasta minimissään 12 tuntia

Maitopurkista on helppo askarrella jäädykeastia

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›