Jogurttikuppi

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Tee hieman parempi aamupala tai yllätä erilaisella jälkiruoalla. Kiireisinä päivinä kannattaa käyttää valmista mysliä, kiireettömämpinä hetkinä myslinkin voi valmistaa itse!

Valmistusaineet

200 g maustamatonta jogurttia
1 dl rusinoita
1 dl pakastemarjoja
1 dl mysliä
1 rkl hunajaa
1 tl ruokosokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita yhteen jogurtti, hunaja ja rusinat
  2. Kokoa annokset kahteen jälkiruokalasiin laittamalla vuorotellen jogurttia ja mysliä sekä marjoja
  3. Ripottele vielä päälle ruokosokeri ja karamellisoi pienellä kaasuliekillä

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›