Kesäkurpitsapaistos

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Kesäkurpitsa on oiva lisuke, kokeile tätä maukasta paistosta vaihteeksi.

Valmistusaineet

2 pientä kesäkurpitsaa
1 punasipuli
½ dl rusinoita
½ dl isoja kapriksia viipaloituna
1 rkl tuoretta oreganoa
oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kiehauta rusinat tilkassa vettä
  2. Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja viipaloi siitä sentin paksuisia paloja
  3. Leikkaa punasipuli ohuiksi veneiksi
  4. Paista kaikkia aineksia tilkassa öljyä miedolla lämmöllä paksupohjaisessa paistinpannussa kunnes kesäkurpitsa on lähes kypsää
  5. Mausta suolalla ja pippurilla

Tarjoa paistos lihan tai kalan lisukkeena tai sekoita joukkoon kypsää pastaa sekä parmesanjuustoa ja tarjoa pastasalaattina.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›