Marenki

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Valmistusaineet

1 dl rusinoita
3 kananmunanvalkuaista
180 g sokeria

Valmistusohje

  1. Vatkaa valkuaisia sähkövatkaimella kunnes vaahto on sileää ja vatkainta nostettaessa pintaan muodostuu teräviä huippuja
  2. Lisää pienissä erissä puolet sokerista koko ajan sekoittaen ja kääntele sitten joukkoon loppu sokeri
  3. Ota ruokalusikallinen massaa ja muotoile pellille leivinpaperin päälle haluamasi kuvio. Ripottele päälle rusinoita ja paista 100 asteisessa uunissa 2-3 tuntia

Anna marengin jäähtyä ja tarjoile suklaamoussen ja tuoreiden marjojen kanssa.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›