Perunasalaatti

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Perunasalaatti on oiva lisuke kaikkina vuodenaikoina, ei vain kesällä. Tällä reseptillä vanha klassikko saa mukavasti uutta ilmettä ja makua.

Valmistusaineet

4 isoa perunaa
2 porkkanaa
4 kananmunaa
1 dl rusinoita kuivattuna
4 suolakurkkua kuutioituna
2 punasipulia hienonnettuna
2 rkl ranskankermaa
2 rkl majoneesia
2 rkl kapriksia
1 rkl sinappia
1 rkl persiljaa hienonnettuna
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuivata rusinoita 100 asteisessa uunissa 45 minuuttia
  2. Kuori perunat ja leikkaa ne 2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Tee sama porkkanoille
  3. Keitä kuutioita kymmenen minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Jäähdytä kylmässä vedessä
  4. Keitä kananmunat koviksi ja pilko 1cm kokoisiksi kuutioiksi
  5. Sekoita kaikki ainekset varovasti isossa kulhossa

Tarjoa perunasalaatti paahtopaistin tai makkaroiden kanssa, raikkautta salaattiin saat asettelemalla salaatin salaatinlehtien päälle tarjolle.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›