Ratatouille

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Värikäs, lämmittävä ratatouille saa lisäsäväyksen makeista rusinoista!

Valmistusaineet

2 paprikaa
2 pientä kesäkurpitsaa
1 munakoiso
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
½-1 dl rusinoita
1 puntti basilikaa
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
1 dl vettä tai kasvislientä
oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja rusinoita oliiviöljyssä muutama minuutti
  2. Pilko loput kasvikset 2 cm kokoisiksi paloiksi ja lisää joukkoon. Jatka kuullottamista vielä hetki ja lisää sekaan tomaattimurska sekä -pyre
  3. Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna hautua hiljalleen noin 20 minuuttia
  4. Lisää lopuksi tuore basilika ja tarkista maku

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›