Rusinamakeinen

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Silloin kun mielesi tekee herkutella – hyvällä omallatunnolla! Valmista näitä maukkaita rusinamakeisia, taltuttaa takuuvarmasti makeannälän.

Valmistusaineet

2 dl sokeria
2 dl rusinoita
2 dl cashewpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Sulata sokeri paksupohjaisessa paistinpannussa. Anna sokerin paahtua sen verran että väri muuttuu meripihkan väriseksi
  2. Lisää rusinat sekä pähkinät, sekoita kunnolla ja poista pannu levyltä
  3. Kaada massa leivinpaperin keskelle, taittele reunat päälle ja kaulitse tasaiseksi levyksi

Voit syödä makeista sellaisenaan tai murskata sitä ja sekoittaa vaikka mysliin tai jäätelöön.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›