Suklaa-rusinatryffelit

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Lahjaksi, ystävälle, jälkiruoaksi, viikonlopun herkuksi… Nämä suklaa-rusinatryffelit ovat helppoja tehdä ja vielä helpompia syödä!

Valmistusaineet

200 g tummaa suklaata
300 g ranskankermaa
½ dl isoja rusinoita
½ dl cashew-pähkinöitä
kaakaojauhetta, tomusokeria ja mantelirouhetta koristeluun

Valmistusohje

  1. Sulata tumma suklaa vesihauteessa
  2. Lisää sulatettu suklaa huoneenlämpöisen ranskankerman sekaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi
  3. Siirrä massa kylmään tunniksi kovettumaan
  4. Ota teelusikallinen massaa ja laita keskelle yksi rusina ja yksi pähkinä
  5. Muotoile palloiksi ja pyörittele kaakaojauheessa, tomusokerissa tai mantelirouheessa
  6. Nostele valmiit tryffelit tarjoiluastiaan ja siirrä kylmään odottamaan tarjoamista

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›