Sun-Maidin Chutney -resepti

Hapanimelä rusinalisuke. Kuulostaa erikoiselle, mutta maistuu taivaalliselle! Kokeile vohveleiden tai lettujen kaverina tai tee aamupuurostasi asteen verran parempi!

Helppo

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Laita rusinat, vesi ja vanijatanko kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 min kunnes rusinat hieman pehmeytyvät ja seos hieman kiinteytyy.
  2. Poista joukosta vaniljatanko ja purista joukkoon sitruunan mehu, tarkista maku ja tarjoile esim tuorepuuron kera.
  3. Säilytä suljetussa astiassa jääkaapissa, mikäli tätä herkkua jää yli.

Puuron, myslin, lettujen, vohveleiden tai oikeastaan minkä vaan kaveriksi!

Kun kerran uskallat kokeilla, paluuta entiseen ei ole!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.