Täytetyt paprikat

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Lohturuokaa parhaimmillaan. Täytettyjen paprikoiden jauhelihatäyte yllättää ruokaisuudellaan ja maukkaudellaan.

Valmistusaineet

250 g jauhelihaa
4 paprikaa
öljyä
1 pieni sipuli
4-5 perunaa
100 g ranskankermaa
1 dl rusinoita
100 g herneitä tai papuja
1 tl chilijauhetta
2 tl juustokuminaa
2 rkl soijaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla
  2. Pilko perunat 1 cm kokoisiksi kuutioiksi. Paista kuutioita paistinpannulla reilussa öljyssä kunnes peruna on melkein kypsää
  3. Lisää jauheliha, sipuli, rusinat, herneet sekä mausteet ja jatka paistamista kunnes jauheliha on kypsää. Lisää lopussa ranskankerma ja sekoita tasaiseksi
  4. Täytä paprikat ja asettele uunipellille. Laita päälle vielä ohut kerros juustoraastetta
  5. Paista paprikoita noin 20 min 200 asteessa, kunnes pinta on kauniin ruskea

Reseptistä riittää tuhdiksi alkupalaksi neljälle tai pääruoaksi kahdelle.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›