Mango-minttu-lassi

Minttuinen mangolassi kruunaa minkä tahansa mausteisen aterian!

Erinomainen kaveri intialaiselle tai muulle mausteiselle ruoalle. Sopii myös aamupalan tai iltapalan osaksi tai raikkaaksi välipalaksi.

Valmistusaineet

6 kpl Teekanne piparminttu teepussia
3 dl kiehuvaa vettä
4 rkl hunajaa
1 prk säilykemangoviipaleita
4 mintunoksaa
250 g maustamatonta jugurttia
6 rkl jäämurskaa

Valmistusohje

  1. Kaada kiehuva vesi teepussien päälle ja hauduta 8 minuuttia
  2. Poista teepussit, lisää hunaja ja sekoita. Anna teen jäähtyä
  3. Soseuta keskenään mangoviipaleet, mintunoksat, jugurtti, jäämurska ja piparminttutee
  4. Kaada neljään korkeaan lasiin ja tarjoa välittömästi

Teekanne

Tutustu tuotteisiin ›