Tonnikala-rusinamajoneesi

Majoneesin tekeminen itse ei ole lainkaan vaikeaa. Tähän versioon makua tuovat rusinat.

Helppo

Valmistusaineet

  • 2 kananmunan keltuaista
  • 5 anjovisfileetä
  • 1 rkl rusinoita
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl sinappia
  • ½ sitruunan mehu
  • 400 g tonnikalaa
  • 4 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Mittaa kulhoon keltuaiset, sinappi, anjovisfileet, rusinat ja kaprikset
  2. Aja ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella
  3. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kunnes majoneesi on paksua
  4. Lisää sekaan valutettu tonnikala, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita, kunnes massa on tasaista

Täyte sopii erinomaisesti vasikanpaisti- tai kalkkunavoileipien kanssa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.