Herne-minttupesto

Borges-oliiviöljyt antavat ruoalle aitoja aromeja ja mehevyyttä, sekä vähän espanjalaista tunnelmaa.

Raikas pesto, jossa maistuu kesä by Teemu Laurell

Katso reseptivideo ›

Herne-minttupesto

Raaka-aineet

2 l herneenpalkoja
1 puntti tuoretta minttua
1 dl parmesaaniraastetta
2 valkosipulinkynttä
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
2 dl Borges extra-virginoliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

Kuori herneenpalot. Laita herneet, nypityt mintunlehdet, parmesaaniraaste, valkosipulinkynnet ja paahdetut pinjansiemenet korkeaan astiaan. Aja kaikki aineet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi, ohenna oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku. Ohenna pestoa tarvittaessa oliiviöljyllä niin, että seos on sopivan tasaista ja pestomaista.

Borges

Tutustu tuotteisiin ›