Kevyt kurkku-omena-gazpacho

Borges-oliiviöljyt antavat ruoalle aitoja aromeja ja mehevyyttä, sekä vähän espanjalaista tunnelmaa.

Vihreä gazpacho & korianterilla maustettuja rapuja by Teemu Laurell

Katso reseptivideo ›

Vihreä Gazpacho

Raaka-aineet

1 kurkku
3 kpl vihreää omenaa
1 kpl valkosipulin kynsi
2 rkl vaaleaa balsamicoa kourallinen vihreitä viinirypäleitä olliviöljyä

Valmistusohje

Poista omenoista kota ja leikkaa muutamaan osaan ja laita tehosekoittimeen. Lisää joukkoon viinirypäleet ja leikattu kurkku. Aja keitto tasaiseksi. Mausta suolalla ja balsamicolla. Ohenna tarvittaessa lorauksella vettä, kunnes saat tasaista keittoa. Lisää päälle tilkka oliiviöljyä ja nauti korianterilla maustettujen rapujen kanssa.

Korianterilla marinoidut ravut

Raaka-aineet

200 g rapuja
1 puntti korianteria 1/2 sitruunamehu suolaa
pippuria

Valmistusohje

Lisää rapujen joukkoon hienonnettu korianteri, mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile raikkaan gazpachon kera.

Borges

Tutustu tuotteisiin ›