Kaakao-chilikermakastike lihalle

Kaakao ja chili sopivat täydellisesti yhteen tässä kermakastikkeessa, joka on helppo ja nopea tehdä.

Valmistusaineet

1 tl Van Houten kaakaojauhetta
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl kuminaa
½ tl paprikaa
½ tl kuivattua oreganoa
½ tl chiliä
suolaa, pippuria
½ dl lämmintä vettä
2 rkl hunajaa
½-1 dl kermaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää lämmin vesi ja hunaja.
  3. Sekoita niin kauan, että hunaja liukenee ja seos on tasaista.
  4. Kiehauta seos nopeasti.
  5. Lisää kerma.
  6. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kasaan, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tämä kastike sopii erinomaisesti porsaan- tai lampaanlihan kanssa nautittavaksi. Halutessasi lisää potkua ja hieman väriä kastikkeeseen, voit käyttää kastikkeessa tuoretta, silputtua chiliä.

Van Houten

Tutustu tuotteisiin ›