Maailman paras kaakao

Van Houten - suklaata aidoimmillaan!

Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Täydellinen suklaanautinto! Tämä maailman paras kaakao maistuu niin talvisen ulkoilupäivän jälkeen kuin pimeinä syysiltoina. Kokeile tarjoilla myös viikonloppubrunssilla – takuuvarma sydämien lämmittäjä!

Valmistusaineet

½ l täysmaitoa
2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
sokeria maun mukaan
80 g tummaa suklaata (70-80%)
(mausteita maun mukaan (chili, kaneli, piparminttu...))

Valmistusohje

  1. Raasta tumma suklaa.
  2. Lämmitä maito ja kaada se suklaaraasteen päälle.
  3. Kaada maito takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeri.
  4. Kuumenna kaakao kiehuvaksi, tarkasta maku.

Vaihtelua kaakaoon saa lisäämällä siihen chiliä, kanelia, appelsiininkuorta, piparminttua... Piparminttukarkkikepistä saa kauniin koristeen lisäksi myös makua kaakaoon.

Van Houten

Tutustu tuotteisiin ›