Suklaiset pancakesit ja maapähkinävoi-kinuski

Aamun kun aloittaa pancakeseilla, ei voi mikään mennä vikaan!

Suklaiset pancakesit, maapähkinävoi-kinuski ja banaani muodostavat suloisen yhdistelmän suolaista ja makeaa, jota on vaikea vastustaa. Tämä tehokas isänpäivän aamupala maistuu varmasti sellaisellekin, joka ei makeasta niin välitä. Tästä setistä riittää herkuteltavaa koko perheelle.

Valmistusaineet

4 dl kermaa (2 dl kinuskia varten ja 2 dl kermavaahdoksi)
2 dl sokeria
0,5 dl vettä
2 rkl maapähkinävoita (makeuttamatonta)
2,5 dl maitoa
2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
3,5 dl Hungry Chef Pancake mix -jauhoseosta
voita paistamiseen
2 banaania
nonparelleja

Valmistusohje

  1. Valmista kinuski. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja kiehauta noin 8 minuuttia välillä vispaten, kunnes kinuski saa väriä.
  2. Lisää lämmin vesi ja sekoita. Lisää maapähkinävoi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Jos kinuski ehtii jäähtyä ennen tarjoilua, lämmitä sitä hieman, niin se notkistuu. Voit myös lisätä ruokalusikallisen vettä.
  4. Vatkaa kerma ja ruokalusikallinen sokeria vaahdoksi. Laita jääkaappiin odottamaan.
  5. Valmista pancakes-taikina. Lämmitä maito, älä kiehauta.
  6. Vispaa joukkoon kaakaojauhe ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  7. Vispaa joukkoon Pancakes mix.
  8. Kuumenna voi lettupannulla. Paista pannukakkuja, kunnes pintaan nousee kuplia ja taikina hyytyy, käännä ja paista hetki.
  9. Tarjoa pannukakut kinuskin, kermavaahdon ja banaaniviipaleiden kera.
  10. Koristele nonparelleilla.

Tarjoa heti, mieluiten suoraan sänkyyn kylmän maidon kera.

Van Houten

Tutustu tuotteisiin ›