Värikäs Beef Jerky-couscoussalaatti

Kun etsit hieman ruokaisampaa lisuketta, kannattaa miettiä hieman rajojen ulkopuolelta! Beef Jerkyä voi käyttää myös ruoanlaitossa! Kokeile ja ylläty!

20 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Värikäs jerky-couscoussalaatti:

Valmistusohje

  1. Kuori punajuuri ja porkkana.
  2. Leikkaa pieniksi paloiksi.
  3. Kiehauta vesi.
  4. Lisää suola ja kasvikset kattilaan.
  5. Lisää couscous, kun kasvikset ovat puolikypsiä.
  6. Laita kansi kattilan päälle ja ota kattila levyltä.
  7. Anna couscousin turvota pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Leikkaa Beef Jerky kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli.
  9. Yhdistä liha, couscous, kasvikset , granaattinomenan siemenet ja kevätsipuli.
  10. Mausta oman mielesi mukaan suolalla ja mustapippurilla.