Ella’s Kitchen

Herkullista luomulastenruokaa, joka aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa!

Katso tuotteet

Ella’s Kitchen on herkullista luomulastenruokaa, joka aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa!

Ella’s Kitchen tarjoaa korkealaatuisia, luomuhedelmistä ja vihanneksista tehtyjä soseita sekä snackseja. Ne sopivat 4kk-ikäisistä vauvoista aina vaariin saakka. Monet aikuisetkin käyttävät näitä kätevinä välipaloina, koska ne on helppo heittää vain kassiin. Ella’sin sosevalikoimassa on erilaisia hedelmää ja kasviksia sisältäviä soseita, mutta myös viljaa, maitotuotteita tai riisiä sisältäviä tuotteita, jotka ovat hiukan täyteläisempiä ja tuovat vaihtelua. Ei koskaan lisättyä sokeria tai muutakaan.

Ella’s Kitchenin missiona on saada lapset syömään paremmin ja he ovat myös sertifioitu B-corp -yritys, siitä kannattaa lukea lisää, jos vastuullisuus kiinnostaa.

Maistuvaa ja terveellistä luomulastenruokaa helposti!

Maukkaat luomutuotteemme ovat sekä käteviä äideille + iseille että maistuvia pienokaisellesi. Oletko jo maistanut uutta The Pink One -smoothieta? Uutuuksien lisäksi kaupoista löytyvät tutut hedelmä- ja vihannessoseet, smoothievälipalat sekä kätevät ruoat.

Tutustu tarinaamme

Herkullinen makumatka tropiikkiin

Rekrytoimme 20 pikkuista maistelemaan uusia eksoottisia hedelmiä sisältäviä soseitamme. Mitä mieltä testiryhmä oli?

Lue hulvattomat kommentit Kaksplussan sivuilta

Luomuhedelmävälipala lounaaksi tai välipalaksi

Herkulliset 100 % luomutuotteemme ovat maistuvia välipaloja pienokaisellesi. Jokaisesta pussista lapsesi saa enemmän kuin yhden viidestä päivittäisestä suositellusta hedelmä- ja vihannesannoksesta.

Seuraa Facebookissa  ›

Seuraa Instagramissa  ›

Ella’s Kitchen -tuotteet