Hyvän maun puolesta kannattaa taistella.

Hungry Chefillä, tuolla erilaisten makumaailmojen löytöretkeilijällä, on vain yksi tehtävä: löytää maailman parhaiden makujen salaisuudet - ja paljastaa ne kaikille.

Liemessä -blogin levypizza voitti äänestyksen!

Cheffi haastoi MUSTARTUN, LIEMESSÄ ja WHITE TRASH DISEASE -blogit skabaan pizzamestaruudesta.
Te äänestitte ja ylivoimainen voittaja oli Liemessä -blogin levypizza. Pizze-kirjan, Pizzaleikkurin ja tietysti Hungry Chefin maailman parhaiden Pizzajauhojen voittaja on arvottu, kiitos kaikille osallistuneille!

Mustartun Pizza Quattro Fromaggi

Liemessä-blogin Serrano kinkku buffalo mozzarella levypizza

White Trash Diseasen Puttanesca

Created with sketchtool.

Etsin maailman parasta pizzaa, eikä ollut turha reissu. Vaikka tekijämiehet olivat hitusen hämärämpää sorttia, päätin kertoa resepteistä kaikille. Se vaan on niin, että näin hyvä pizza kuuluu kaikille.

MAAILMAN PARHAITA PIZZAJAUHOJA

ERITTÄIN HIENOLLA 00-JAUHATUKSELLA

Italialaisen pizzan salaisuus ei ole mamman keittiö tai ainutlaatuiset keittiökuninkaat, vaan parhaat mahdolliset raaka-aineet. Niistä tärkein on pizzoihin suunniteltu, erittäin hienoksi jauhettu vehnäjauho.

Corleonen pikkukylän syrjäisillä kujilla, maailman parhaiden pizzajauhojen synnyinpaikassa, Hungry Chef sai oivalluksen: entä jos jauhot kuljettaisikin kotiin tiiviissä, sotkemattomassa muovipakkauksessa, jonka korkki pitää kaiken sisällään? Aika timanttinen idea.

Katso tarkemmat tuotetiedot ›

Tuotteet