Lagom

Lagom on hyviä pikku juttuja, jotka auttavat sinua arjen paremmissa valinnoissa. Herkulliset Snäkkärit, supersmoothiet ja käyttövalmiit kanafileet.

Katso tuotteet

Lagom – ei liikaa, eikä liian vähän. Juuri sopivasti.

Sitähän Lagom on, hyviä pikku juttuja, jotka auttavat sinua arjen paremmissa valinnoissa. Jos syöt 80% Lagomisti, voit syödä 20% miten huvittaa. Lagomin tavoite on tarjota hyvänmakuisia, ravinteikkaita ja sopivan kokoisia arkea helpottavia ratkaisuja. Lagom-tuoteperhe sisältää tällä hetkellä Snäkkärin, eli kaura-siemennäkkärin, käyttövalmiit kanafileet ja supersmoothiet. Tuotteet toimivat herkullisina ja terveellisinä välipaloina, mutta taipuvat myös ruoanlaittoon.

Lagom on Lejoksen brändi ja kehittelemme siihen juuri suomalaisille sopivia tuotteita yhdessä kumppaneidemme kanssa. Loistava esimerkki tästä on Iltalehden Kultainen Pippuri 2019 -kisassa vuoden välipalaksi valittu Snäkkäri!

Smoothiejäät

Ystävämme Piia Pajunen teki Lagomin smoothieista smoothiejäitä! Ihana kesäinen herkku ilman lisättyä sokeria.

Tarvitset: Lagom Smoothieita ja mehujäämuotteja

1. Pursota smoothieta mehujäämuottiin ja laita pakastimeen.

2. Irrota muotti tarvittaessa kuuman vesihanan alla ja nauti viilentävästä luomuvälipalaherkusta!

Vinkki! Voit myös sekoittaa smoothien joukkoon kulhossa pari ruokalusikallista jugurttia, jolloin saat smoothiejäihin pienen jugurttitwistin.

Katso lisää välipalareseptejä Piia Pajusen blogista!

Grillipizza 00-jauhoista ja Lagomin kanafileistä

Grillipizzaan voi käyttää Lagomin kanaa tomaattikastikkeessa - silloin ei tarvitse kastiketta erikseen!

Resepti grillipizzaan

Pähkinäinen rosmariinivoi Snäkkärille

Pähkinäinen voi maistuu täydelliseltä rosmariinilla maustettuna. Vaahdotettu voi antaa hienon maun kaikkeen ruoanvalmistukseen. Levitä kerros rosmariinivoita snäkkärin pääälle ja nauti!

Resepti rosmariinivoille

Lagom -tuotteet