Lagom

Snäkkäri on uudenlainen yhdistelmä siemennäkkileipää ja perinteistä näkkileipää!

Katso tuotteet

Lagom – se tarkoittaa juuri sopivasti, ei mitään liikaa tai mitään liian vähän.

Sitähän Lagom on, hyviä pikkujuttuja, jotka auttavat sinua arjen paremmissa valinnoissa. Lagomin tarkoitus on tarjota hyvän makuisia, ravinteikkaita, sopivan kokoisia ja ennenkaikkea arkea helpottavia ratkaisuja. Koska jos 80% syö Lagomisti, 20% voi tehdä vähän mitä huvittaa. Lagom -tuoteperhe sisältää tällä hetkellä superssmoothiet, käyttövalmiit kanafileet ja snäkkärin, eli kaura-siemennäkkärin. Lagom tarjoaa niin proteiinia kuin kuituakin, sopivassa suhteessa.

Lagom on Lejoksen brändi ja kehittelemme siihen juuri suomalaisille sopivia tuotteita yhdessä kumppaneidemme kanssa. Loistava esimerkki tästä on Iltalehden Kultainen Pippuri 2019 -kisassa vuoden välipalaksi valittu Snäkkäri, joka on yhdistelmä siemennäkkileipää ja perinteistä näkkileipää!

Parmesankanatahna

Lagom kanafileestä valmistat helposti ruokaisan tahnan Snäkkärille tai leivälle. Täyteläiset maut saavat raikkautta omenasta ja sitruunasta.

Katso parmesankanaresepti

Pähkinäinen rosmariinivoi Snäkkärille

Pähkinäinen voi maistuu täydelliseltä rosmariinilla maustettuna. Vaahdotettu voi antaa hienon maun kaikkeen ruoanvalmistukseen. Levitä kerros rosmariinivoita snäkkärin pääälle ja nauti!

Resepti rosmariinivoille

Lagom -tuotteet