Savusiika-Snäkkärit

Rouheanrouskuva Snäkkäri sopii moneen!

Alkuruoaksi tai kokkareiden väripilkuksi soveltuva savusiika-Snäkkäri on rouskuvan rouhea herkkupala!

Valmistusaineet

1 pss Snäkkäriä
1 etikkapunajuuri
200 g ruodotonta savusiikaa
100 g ranskankermaa
1 rkl hienonnettua tilliä
1/2 sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Valmistusohje

  1. Riko Snäkkäri käsin kahteen tai kolmeen osaan.
  2. Hienonna savusiika kulhossa.
  3. Raasta punajuuri sekaan ja lisää kaikki muut aineet joukkoon sekoittaen.
  4. Annostele savusiikamousse Snäkkäreiden päälle.
  5. Koristele tuoreella tillillä ja tarjoile.

Lagom

Tutustu tuotteisiin ›