Pähkinäinen rosmariinivoi

Pähkinäinen voi maistuu täydelliseltä rosmariinilla maustettuna. Vaahdotettu voi antaa hienon maun kaikkeen ruoanvalmistukseen. Levitä kerros rosmariinivoita snäkkärin pääälle ja nauti.

 

  • ei sisällä pähkinää
  • gluteeniton
  • kananmunaton
  • soijaton
60 min Helppo 10 annosta

Valmistusaineet

  • 0,5 kg normaalisuolaista voita
  • ½ tl suolaa
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuutioi voi pieniksi kuutioiksi ja anna lämmetä huoneenlämpöiseksi.
  2. Kuumenna puolet voista kattilassa rosmariinin oksien kanssa välillä sekoittaen, kunnes voi alkaa ruskistua, tuoksua pähkinäiseltä ja kuohahtaa.
  3. Kaada voi jäähtymään toiseen astiaan ja ota rosmariininoksat talteen leikkuulaudalle.
  4. Vaahdota pehmeä voi yleiskoneessa ja lisää joukkoon jäähtynyt paahdettu voi ohuena nauhana.
  5. Hienonna rosmariinin lehdet ja lisää joukkoon.|Mausta rosmariinivoi suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.