Savusiika-Snäkkärit

Alkuruoaksi tai kokkareiden väripilkuksi soveltuva savusiika-Snäkkäri on rouskuvan rouhea herkkupala!

Helppo

Valmistusaineet

  • 1 pss Snäkkäriä
  • 1 etikkapunajuuri
  • 200 g ruodotonta savusiikaa
  • 100 g ranskankermaa
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Valmistusohje

  1. Riko Snäkkäri käsin kahteen tai kolmeen osaan.
  2. Hienonna savusiika kulhossa.
  3. Raasta punajuuri sekaan ja lisää kaikki muut aineet joukkoon sekoittaen.
  4. Annostele savusiikamousse Snäkkäreiden päälle.
  5. Koristele tuoreella tillillä ja tarjoile.

Rouheanrouskuva Snäkkäri sopii moneen!